fotbollströjor


Haaland har blivit en av Europas hetaste fastigheter efter


Fotbollströjor Sverige, Köpa FotbollströjorÄven om släppklausulen i fotbollströjor tryck i slutet av säsongen

Haaland har blivit en av Europas hetaste fastigheter efter att ha gjort 33 mål på 34 matcher för Dortmund hittills den här kampanjen, trots att Edin Terzićs sida har haft en nedslående säsong.
Även om släppklausulen i det norska kontraktet inte aktiveras förrän nästa sommar, förväntade det sig att han skulle lämna Signal Iduna Park i slutet av denna säsong.
Faktum är att Haalands agent, Mino Raiola, redan har påbörjat samtal med blivande klubbar, med holländaren som flyger ut till Spanien för att träffa Barcelona och Real Madrid de senaste veckorna.
fotbollströjor sverige United, Chelsea och Manchester City är också intresserade av att värva Haaland, där alla tre Premier League -klubbarna prioriterar en ny anfallare under sommaren.
Men de röda djävlarna och de blå har fått ett stort slag i sin strävan efter anfallaren, vilket kan få dem att tvingas rikta in sig på andra mål.
fotbollströjor sverige Också skadar United och Chelseas chanser att ta in den norska mördaren är hans orimliga förväntade löner.
Det skulle vara en stor besvikelse för United om de missade Haaland, med klubben som gör en ny anfallare till en av sina högsta prioriteringar.
köpa fotbollströjor Med Edinson Cavani enligt uppgift närmare en avgång efter bara en säsong på Old Trafford, kommer en målskytt som Haaland att krävas om United ska utmana om Premier League -titeln.
Även om Chelsea har en anfallare med en sådan potential i Timo Werner, har tysken kämpat för att hitta nätets baksida för Blues den här säsongen.
Det har fått manager Thomas Tuchel att istället sätta in Kai Havertz i en falsk nio position, även om Blues fortfarande tros vara inriktade på en forward.
Trots att Haaland enligt uppgift siktar på City verkar klubben själva inte vara lika angelägna om att göra en affär, trots att Sergio Aguero lämnar Etihad i slutet av säsongen.

juventus tröja
goedkope PSV Eindhoven Dames Shirt
maglietta milan
maglietta psg
juve terza maglia
maglia napoli
goedkope Nederland Shirt
köpa fotbollströjor
maglia napoli bambino
trikot belgien
Ajax Pelipaidat