billige fodboldtrøjer

denne imponerende danske side visteNeco Williams for at smadre ind fraBayern Trøje, Fodbold Trøje, Køb Fodboldtrøjerminuts strejke fra kanten af fotbollströjor med namn reservation tidligere


Bakket op af en ivrig og næsten udelukkende dansk tilskuer, førte Kasper Hjulmand's side, da Kasper Dolberg krøllede i et flot 27. minuts strejke fra kanten af ​​straffesparksfeltet.

Dolberg slog igen i det 48. minut, da han greb en defensiv fejl fra Wales -udskiftningen Neco Williams for at smadre ind fra tæt hold.

Det mål tømte Wales, der aldrig lignede at klø sig tilbage i kampen, da Joakim Maehle tilføjede en sen tredjedel til de jublende danskere.

Bayern Trøje Indskiftede Harry Wilson fik derefter vist et direkte rødt kort for en sen overtrædelse på Maehle, før Martin Braithwaite slog et fjerde mål i ekstra tid, da Wales 'kampagne sluttede elendigt.

Robert Pages mænd havde præsteret godt for at komme ud af en vanskelig gruppe A, som også bød på Italien, Schweiz og Tyrkiet, men denne imponerende danske side viste sig at være en udfordring for langt.

billige fotballdrakter Danmark havde allerede leveret den opløftende historie om disse finaler og viste beundringsværdig beslutsomhed for at nå dette stadie efter at have været galvaniseret af midtbanespiller Christian Eriksens genopretning efter et hjertestop.


fodbold trøje Næste stop på deres eventyrrejse er Baku til sidste otte uafgjort med Holland eller Tjekkiet næste lørdag.

Hvad angår Wales, vender de udmattede hjem, men med tiden er de stolte over deres indsats for at nå knockout -stadierne igen i kun deres tredje optræden ved en større turnering.

køb fodboldtrøjer Wales 'rejse til dette punkt havde været lang og besværlig. Hvor Danmark havde den luksus at spille alle tre deres gruppespil hjemme i København, havde Page' s side rejst til turneringens østlige forpost i Baku i to kampe, før de stod over for Italien i Rom.

Dette var faktisk en tredje udekamp fra fire for Wales, og i første omgang syntes de at nyde udfordringen, da de startede en målrettet kamp.

Kaptajn Gareth Bale så farlig ud til højre, skar ind på sin venstre fod og sendte et skud på 20 yards, der vaklede lige bredt, inden han igen fandt plads til at skabe åbninger for sine medangribere.

Fra det tidspunkt befandt Wales sig på tilbagetrækning længere ind i deres egen halvdel over for pres, ligesom de måtte kæmpe med en skade på højrebacken Connor Roberts og et gult kort til angriberen Kieffer Moore, hvilket bremsede hans trussel som en fysisk omdrejningspunkt for angrebet.

Moore følte sig bedrøvet over ikke at vinde et frispark i opbygningen til Danmarks andet mål, da han blev håndteret af Simon Kjaer, som han blev dømt for at have begået fejl for sin reservation tidligere.


voetbaltenue Kind xx